Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii și tatăl lor au fost loviți de un TIR pe trecerea de pietoni, în Iași. Unul dintre cei mici a murit

Doi copii și tatăl lor au fost loviți de un TIR pe trecerea de pietoni, în Iași. Unul dintre cei mici a murit

Doi frați și tatăl lor au fost loviți astăzi de un TIR, pe trecerea de pietoni, în localitatea Lețcani din județul Iași. Unul dintre copii a murit. Celelalte două victime se află în stare gravă.

de Ioana Mircea    |    19 Apr 2023   •   11:06

Doi copii, unul în vârstă de trei ani și celălalt în vârstă de șase ani, care erau însoțiți de tatăl lor au fost loviți astăzi de un TIR pe o trecere de pietoni de pe DN 28, în localitatea Lețcani, în județul Iași. Copilul de trei ani a murit, iar celălalt este grav rănit. Micuțul de șase ani și tatăl au fost transportați la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 28, în localitatea Lețcani, județul Iași.

"Astăzi, 19 aprilie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DN 28, pe raza localității Lețcani. Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroșat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat.

Citește și: Carambol în Mureș, după ce patru TIR-uri s-au ciocnit. Un şofer a rămas încarcerat

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă" și ,,vătămare corporală din culpă".În acest moment, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers", potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close