Antena 3 CNN Actualitate Locale O fată de 16 ani a fost prinsă în Sibiu când conducea un SUV, după o urmărire în trafic cu Poliţia

O fată de 16 ani a fost prinsă în Sibiu când conducea un SUV, după o urmărire în trafic cu Poliţia

O tânără de doar 16 ani s-a ales cu dosar penal după ce, în cursul nopţii, s-a urcat la volanul unui SUV şi a mers în viteză pe câteva străzi din municipiul Sibiu.

O fată de 16 ani a fost prinsă în Sibiu când conducea un SUV, după o urmărire în trafic cu Poliţia
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2024   •   16:49

Polițiștii i-au făcut semn să oprească, dar tânără a refuzat și a mers mai departe. Ea a fost prinsă după ce şi-a abandonat autoturismul, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

"La data de 4 ianuarie, în jurul orei 00,20, în municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Iorga, poliţiştii Biroului Rutier Sibiu au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat conducătoarei unui autoturism, însă aceasta şi-a continuat deplasarea până pe strada Aleea Biruinţei, unde poliţiştii au blocat şi oprit autoturismul în cauză. Persoana aflată la volan a abandonat autoturismul şi a încercat să fugă, dar a fost prinsă de către poliţişti în scurt timp.

Din verificările efectuate s-a constatat că este vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani, din municipiul Sibiu, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", au precizat reprezentanţii IPJ Sibiu.

Citește și: O tânără din Neamț a ajuns la spital, după ce un bărbat i-a aruncat o petardă în mașină

Minora s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close