Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Mureş a vrut să se arunce în gol, alături de fiul ei, de la un etaj al unui bloc din Mureş | Intervenţie contracronometru a salvatorilor

O femeie din Mureş a vrut să se arunce în gol, alături de fiul ei, de la un etaj al unui bloc din Mureş | Intervenţie contracronometru a salvatorilor

Intervenție contracronometru a pompierilor. O femeie din Mureș a ameninţat că vrea să se arunce de la geamul apartamentului în care locuia, alături de fiul său în vârstă de 10 ani.

de Claudia Popovici    |    04 Iun 2023   •   18:54

Împovărată de traiul greu pe care îl duce, femeia de 37 de ani a recurs la un gest extrem. A ieșit pe geamul apartamentului și a început să amenințe că se va arunca în gol. Aceasta ar fi, din spusele vecinilor, în depresie. Femeia locuiește cu copilul său în vârstă de 10 ani, iar apropiații povestesc că încă din perioada facultății aceasta a trecut prin momente grele, moment în care s-a stins mama sa din viață. La fața locului s-au deplasat pompierii, dar și polițiștii pentru o anchetă.

Pompierii au folosit autoscara din dotare și au reușit să o bage pe femeie în apartament, pe geam.

Ulterior, aceasta a fost transportată la unitatea de primiri urgențe, de unde, cel mai probabil, va fi transferată la secția de psihiatrie pentru a primi sprijin de specialitate.

O vecină a acestei femei a fost de real ajutor în cazul acestei intervenții, pentru că a reușit să o calmeze și să o convingă să nu se arunce de la etaj. Nu este prima dată când femeia recurge la un astfel de gest. 

×
Subiecte în articol: mures
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close