Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie s-a trezit cu paza lângă ea după ce a ales să mănânce alături de un om nevoiaș la un fast-food: "Ăștia suntem?"

O femeie s-a trezit cu paza lângă ea după ce a ales să mănânce alături de un om nevoiaș la un fast-food: "Ăștia suntem?"

O femeie din Iași s-a trezit cu paznicii lângă ea după ce s-a oferit să îi cumpere de mâncare unui om nevoiaș și l-a invitat la masă alături de ea și alți amici.

O femeie s-a trezit cu paza lângă ea după ce a ales să mănânce alături de un om nevoiaș la un fast-food: "Ăștia suntem?"
Sursa foto: Facebook | Claudia Filip
de Ioana Mircea    |    13 Feb 2023   •   23:36

Paznicii unui mall din Iași au vrut să dea afară un om nevoiaș în timp ce acesta a fost invitat de o femeie să servească masa alături de ea. Întreaga întâmplare a fost povestită pe un grup de Facebook.

Nevoiașul nu a cerut nimic, ci o femeie s-a oferit voluntar să îi cumpere de mâncare în timp ce acesta se uita pierdut printre vitrinele cu bunătăți. Ba mai mult, buna samariteancă l-a invitat pe bărbatul neajutorat să servească masa alături de ea și alți prieteni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Stând noi frumos la masă si povestind, văd un om al străzii mergând agale și privind vitrinele cu bunătăți. Nu cerea, nu cerșea, ci doar privea mergând încet. Mă ridic, merg spre el și îl întreb: "Ți-e foame? Ce vrei să mănânci? Hai să-ți iau ceva." "Nu știu, ce vreți dumneavoastră." "Vrei la pachet sau aici?" "Aș mânca aici e cald și bine."

Citește și: Un paznic a furat sute de mii de lei dintr-un bancomant. Metoda inedită cu care a sustras banii

O rog pe domnișoara care servea să îi dea un sandvici mare cu șnițel, o bucată mare de pizza și un suc. Dintr-o dată lângă el se înființează o (oare să-i spun doamnă)... o cucoană de la pază care dorea ca "cerșetorul" să iasă afară.

Mă abțin cu greu și îi explic cât pot eu de frumos că domnul va lua masa. Ea - nu și nu. Să iasă afară. Prin cască își cheamă colegul, poate așa va reuși. Îi explic omului că domnul este cu mine și va servi masa la masa noastră. Puțin mai omenos, agentul de pază spune "bine, doamnă", își ia colega și pleacă.

Stau și mă întreb: " asta e adevărata față a României? Aștia suntem?", a povestit femeia pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close