Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din Timişoara în timp ce mama ei făcea baie

O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din Timişoara în timp ce mama ei făcea baie

O fetiță în vârstă de 2 ani și 4 luni a căzut, astăzi, de la etajul 2 al unui bloc din Timișoara. Copila a fost preluată de echipajele medicale și dusă la spital, conștientă.

O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din Timişoara în timp ce mama ei făcea baie
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Andreea Borboros    |    02 Apr 2023   •   18:47

Polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Timiș, din municipiul Timișoara.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că fetița în vârstă de 2 ani și 4 luni a căzut accidental de la etajul 2 al blocului în care locuiește pe acoperișul de la intrarea în scara blocului.

Potrivit unor surse, copila s-a urcat pe geamul lăsat deschis în timp ce mama ei făcea baie, iar iubitul femeii dormea.

La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a transportat copila la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Fetița era conștientă când a ajuns echipajul medical.

Cu privire la acest eveniment vor fi anunțați și reprezentanții DGASPC Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close