Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Fetiță de trei ani, ajunsă la spital cu arsuri de gradul I după ce un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre ea și sora ei

Fetiță de trei ani, ajunsă la spital cu arsuri de gradul I după ce un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre ea și sora ei

Două fetițe, din Iași, au ajuns la spital după ce un tânăr aflat într-o mașină a pulverizat cu spray lacrimogen spre ele. Cele două copile, în vârstă de trei și 12 ani, se aflau în căruță.

de Ioana Mircea    |    04 Mai 2023   •   17:02

Două fetițe din comuna Schitu Duca, satul Pocreaca, județul Iași, au suferit dureri cumplite după ce un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre ele.

Acestea se aflau în căruță împreună cu fratele și tatăl lor, în momentul incidentului. Se pare că un tânăr care se afla într-o mașină în spatele lor s-a oprit în dreptul copiilor și a început să pulverizeze spray lacrimogen spre ei.

Copiii au fost duși imediat la spital de tatăl lor. Fetița de trei ani a suferit arsuri de gradul I.

Citește și: Momentul în care un bătrân este lovit cu brutalitate de un bărbat, într-un autobuz din Bistrița. Nimeni nu a intervenit

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Tânărul care a pulverizat spray lacrimogen spre copii nu ar fi la prima abatere.

Tatăl copiilor susține că a trecut printr-un incident similar în urmă cu doi ani, însă nu a făcut plângere la Poliție. De data aceasta, părintele va depune plângere împotriva tânărului.

Polițiștii l-au identificat pe agresor și fac acum cercetări pentru a afla cum s-a întâmplat totul.

 

×
Subiecte în articol: spray lacrimogen Iași
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close