Antena 3 CNN Actualitate Locale Fiica poetului Tudor Arghezi, dată dispărută, a fost găsită

Fiica poetului Tudor Arghezi, dată dispărută, a fost găsită

Fiica poetului Tudor Arghezi, dată dispărută, a fost găsită
Sursa foto: Foto: gazetadenavodari.ro
12 Sep 2015   •   10:12

 După trei zile de căutări, fiica poetului Tudor Arghezi, Mitzura, a fost găsită de poliţişti într-un cămin de bătrâni privat din sectorul 1. Mitzura Arghezi are 92 de ani şi fusese dată dispărută de o nepoată. Femeia susţinea că fiica poetului ar fi fost luată din spital de un bărbat, împotriva voinţei ei. Problema s-a clarificat  până la urmă şi se pare că totul are legătură cu averea considerabilă a fiicei lui Tudor Arghezi.

 
Pe 14 august, Mitzura Arghezi a fost internată la Spitalul Elias, la Secţia de Neurologie. Pe 9 septembrie, când a venit să se intereseze de starea femeii, nepoata ei a aflat că Mitzura Arghezi fusese deja externată de un anume domn Traian Radu. Acesta a prezentat documente care atestau că este reprezentant legal al fiicei marelui poet.
 
Bărbatul i-a interzis femeii să-şi vadă mătuşa, iar aceasta a chemat poliţia. În urma cercetărilor, Mitzura Arghezi a fost găsită, în stare bună, la un cămin de bătrâni privat, din Bucureşti. 
 
Între nepoată şi moştenitorul legal a pornit un adevărat război. Amândoi se acuză reciproc că sunt interesaţi doar de averea Mitzurei Arghezi. 
 
Poliţiştii au stabilit că Mitzura Arghezi este într-o stare bună, sub supraveghere medicală şi că în acest caz nu s-a comis vreo infracţiune. 
 

×
Subiecte în articol: disparuta Politie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close