Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum a furat angajata unei bănci, timp de 11 ani, bani din conturile clienţilor. Escroaca activa şi ca speaker motivaţional pentru copii

Cum a furat angajata unei bănci, timp de 11 ani, bani din conturile clienţilor. Escroaca activa şi ca speaker motivaţional pentru copii

Cazul uluitor la Timișoara. O angajată a fost ridicată de procurorii DIICOT, după ce timp de 11 ani a furat bani din conturile clienților. Prejudiciul se ridică la 9 milioane de lei.

Cum a furat angajata unei bănci, timp de 11 ani, bani din conturile clienţilor. Escroaca activa şi ca speaker motivaţional pentru copii
de Corina Matlinschi    |    19 Iul 2022   •   17:22

Femeia lucra la această unitate bancară din Timișoara de mai bine de 20 de ani, tocmai de aceea, celor de acolo nu li s-a părut nimic suspect.

Până în septembrie anul trecut când procurorii DIICOT au intrat pe fir.

Potrivit Poliţiei Timiş, în perioada 2010 – 2021, funcţionara băncii ar fi efectuat, "prin utilizarea neautorizată a unor date de identificare ale titularului şi ale contului bancar sau folosind, fără drept, dispozitive de tip token sau digipass, eliberate pe numele clienţilor, 802 transferuri frauduloase de fonduri din conturile bancare ale unor clienţi”.

Mai mult decât atât, cu sprijinul a patru colegi din aceeași unitate bancară, a făcut mai multe transferuri frauduloase în valoare totală de 2,5 milioane de euro.

Astăzi au fost făcute mai multe percheziții acasă la această femeie și la ceilalți 4 suspecți.

Polițiștii și procurorii DIICOT au găsit sume importante de bani. De asemenea, au găsit și patru mini-lingouri de aur, dar și mai multe dispozitive de stocare a datelor.

Interesant este că, imediat după ce nu a mai lucrat la acea bancă, femeia a devenit speaker motivațional, mai ales pentru copii, iar pe o platformă online se recomanda ca fiind o femeie care se preocupă de clienții ei.

×
Subiecte în articol: Timișoara
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close