Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum au furat din magazin, doi români, cu ajutorul caselor self checkout, în Brașov

Cum au furat din magazin, doi români, cu ajutorul caselor self checkout, în Brașov

Doi români din Brașov au reușit să fure mai multe produse din magazin cu ajutorul caselor de marcat self checkout. Metoda a funcționat în mai multe zile.

Cum au furat din magazin, doi români, cu ajutorul caselor self checkout, în Brașov
Sursa foto: Gettyimages | SolStock
de Ioana Mircea    |    01 Iun 2023   •   17:57

Poliția din Brașov a fost sesizată luni, de angajatul unei firme din Brașov, cu privire la faptul că, în jurul orei 17:15, a surprins două persoane care ar fi sustras o boxă audio, în valoare de aproximativ 3.500 lei, din interiorul magazinului.

Se pare că cele două persoane suspecte erau soț și soție. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani și femeia, în vârstă de 40 de ani, au fost conduși la Secția 3 de Poliție unde au fost audiați.

"Cei doi s-ar fi deplasat la magazinul respectiv atât în zilele de 21, cât şi 28 mai, ar fi luat boxe în valoare de peste 1.600 lei, pe care ar fi aplicat eticheta cu codul de bare aferentă altui produs, de o valoare mult mai mică, după care s-ar fi deplasat la casele de marcat tip self checkout, achitând sume net inferioare celor reale”, potrivit Inspectoratului Poliției Județene Brașov.

Citește și: Metoda jenantă prin care doi români furau bani din bancomate în Italia. Cum acționau ca să sperie victimele

Se pare că cei doi soți ar fi procedat la fel şi în data de 29 mai, însă au fost surprinși de agenții de securitate ai magazinului. Pentru a scăpa, bărbatul a început să îl lovească pe paznic și i-a spart ochelarii.

Poliţiştii au dispus reţinerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore, cu trei capete de acuzare: „furt”, „lovirea sau alte violenţe” şi „distrugerea”, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Brașov furt
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close