Antena 3 CNN Actualitate Locale Grădiniţa, farmacia şi cabinetul medical dintr-o localitate din Argeş, mistuite de flăcări

Grădiniţa, farmacia şi cabinetul medical dintr-o localitate din Argeş, mistuite de flăcări

Grădiniţa, farmacia şi cabinetul medical dintr-o localitate din Argeş, mistuite de flăcări
16 Sep 2015   •   10:23

Locuitorii unei comune argeşene au rămas fără cabinet medical, farmacie şi grădiniţă după ce un incendiu puternic a mistuit clădirea în care funcţionau.

Flăcările au cuprins în câteva minute întreg imobilul, care în cele din urmă s-a prăbuşit. Localnicii au încercat să salveze ce au putut din fişele medicale şi medicamente, însă nu au reuşit.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza incendiului. Medicul de familie bănuieşte că cineva ar fi pus focul intenţionat.

Incendiul a izbucnit într-un imobil în care funcţionau grădiniţa, farmacia şi cabinetul medical al comunei argeşene Leordeni. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi timp de mai bine de o oră, zeci de localnici împreună cu pompierii au încercat să mai recupereze ceva din medicamentele şi fişele medicale ale peste 2.000 de oameni.

O angajată a farmaciei, care tocmai îşi terminase programul, a observat flăcările. Femeia a sunat imediat la 112 şi a chemat ajutoare.

Nimeni nu ştie de la ce a pornit incendiul. Medicul al cărui cabinet a ars nu exclude varianta unui foc pus intenţionat.

Grădiniţa va fi mutată acum într-o şcoală închisă încă de anul trecut, iar cabinetul de familie va fi relocat.

×
Subiecte în articol: incendiu gradinita
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close