Antena 3 CNN Actualitate Locale Încă un mort în Botoșani, în urma unui incendiu. Bilanțul tragic a ajuns la patru victime

Încă un mort în Botoșani, în urma unui incendiu. Bilanțul tragic a ajuns la patru victime

Încă un mort în Botoșani, în urma unui incendiu. Bilanțul tragic a ajuns la patru victime
07 Dec 2018   •   09:40

O femeie în vârstă de 83 de ani din localitatea Siliştea - comuna Stăuceni şi-a pierdut viaţa, vineri dimineaţă, într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu. 

Potrivit sursei citate, pompierii militari de la Detaşamentul de pompieri Botoşani au intervenit cu două autospeciale cu spumă şi apă, iar proprietara casei a fost găsită decedată pe patul din bucătăria locuinţei. "La sosirea forţelor de intervenţie, locuinţa ardea în totalitate. Întrucât existau informatii că proprietara nu a ieşit din locuinţă, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată pe patul din bucătarie", a declarat oficialul ISU. 

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei sobe supraîncălzită. Aceasta este cea de a patra persoană din Botoşani care îşi pierde viaţa într-un incendiu în ultima lună. 

×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close