Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă de incendiu într-un bloc cu 20 de etaje din Timișoara: Aproape 100 de persoane au fost evacuate

Alertă de incendiu într-un bloc cu 20 de etaje din Timișoara: Aproape 100 de persoane au fost evacuate

A fost alertă de incendiu în această seară la un bloc cu 20 de etaje din Timișoara, aproximativ 100 de persoane fiind evacuate.

Alertă de incendiu într-un bloc cu 20 de etaje din Timișoara: Aproape 100 de persoane au fost evacuate
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    05 Noi 2022   •   21:48

Update 22:25. În urma verificărilor, pompierii au constatat că alarma de incendiu s-a declanșat la etajul 12 al blocului, din cauze neidentificate, pentru că nu a fost confirmat un posibil incendiu. Toți locatarii din bloc, aproximativ 110 persoane autoevacuate și evacuate, s-au întors în locuințe.

Știrea inițială: Potrivit ISU Timiș, incendiul a fost anunțat la un bloc de 20 etaje, situat pe strada Meletie Drăghici, în Timișoara.

Au fost alertate la fața locului forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara.

Se intervine cu două autospeciale de primă intervenție și comandă, cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări mecanice de lucru și salvare de la înălțimi, patru echipaje SMURD și peste 40 de pompieri.

Până în acest moment s-au autoevacuat și au fost evacuate de către echipele de căutare-salvare aproximativ 100 de persoane.

×
Subiecte în articol: Timișoara incendiu bloc evacuat
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close