Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de proporții la un bloc din Brașov. Zeci de oameni, evacuați

Incendiu de proporții la un bloc din Brașov. Zeci de oameni, evacuați

Incendiu de proporții la un bloc din Brașov. Zeci de oameni, evacuați
21 Ian 2016   •   16:18

Un incendiu de proporții a izbucnit la subsolul unui bloc din Brașov. Zeci de locatari au fost evacuați, a precizat în direct la Antena 3 Laurențiu Sfreja, reprezentant al ISU Brașov.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov intervin, joi, începând cu ora 16.00, la un incendiu declanșat la subsolul unui bloc de pe B-dul Victoriei, din zona centrală a orașului.

„Colegii mei evacuează și în acest moment persoane din bloc. Vor fi verificate toate apartamentele. Este un incendiu care se desfășoară cu degajare mare de fum. Nu se știe cu exactitate ce substanțe ard”, a declarat reprezentatul ISU.

La parterul blocului se află și un supermaket. Din primele informații, se pare că unul dintre locatari ar fi încercat să dezghețe o țeavă aflată în subsolul blocului și ar fi luat foc învelișul acesteia.

În urmă cu două săptămâni, tot pe B-ul Victoriei, a avut loc o explozie într-un apartament proprietate personală, în urma căreia o bătrână a suferit arsuri pe 15% din suprafața corpului, iar alte 12 apartamente au fost avariate.







×
Subiecte în articol: incendiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close