Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic într-un cartier din Hunedoara. Un bărbat a murit

Incendiu puternic într-un cartier din Hunedoara. Un bărbat a murit

Incendiu puternic într-un cartier din Hunedoara. Un bărbat a murit
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
16 Oct 2019   •   11:55

Un bărbat de 72 de ani a murit într-un incendiu care a avut loc în cursul nopţii de marţi spre miercuri într-un cartier de case situat la periferia oraşului Geoagiu, Hunedoara, focul extinzându-se la patru locuinţe în care locuiau 30 de persoane.

"Cei 30 de oameni care locuiau în cele patru locuinţe au reuşit să se autoevacueze la timp, mai puţin, din păcate, un bărbat de 72 de ani care a rămas blocat în casă în urma prăbuşirii acoperişului. O adolescentă cu atac de panică a fost preluată de echipajul de pompieri şi transportată cu ambulanţa la UPU Orăştie", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

La sosirea echipajelor de intervenţie, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu putere la cele patru locuinţe care aveau pereţii exteriori comuni, precum şi la anexele acestora. Focul a distrus o suprafaţă totală de aproximativ 300 metri pătraţi.

Intervenţia pompierilor a stopat extinderea incendiului la alte locuinţe şi la o hală din apropiere.

După finalizarea intervenţiei, pompierii au concluzionat că incendiul a fost generat de o sobă folosită necorespunzător. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Hunedoara incendiu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close