Antena 3 CNN Actualitate Locale Inundații în județul Botoșani. Au intervenit pompierii militari

Inundații în județul Botoșani. Au intervenit pompierii militari

Inundații în județul Botoșani. Au intervenit pompierii militari
28 Iun 2018   •   22:23

Pompierii militari şi voluntari intervin joi seară în 12 localităţi din judeţ pentru înlăturarea efectelor generate de ploile abundente şi vântul puternic - evacuarea apei din gospodării, degajarea de arbori, acoperişuri, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani. 

Până la ora 22,00, s-a răspuns la 36 de solicitări în localităţile Suliţa, Botoşani, Băluşeni, Roma, Lunca, Brăeşti, Dorohoi, Mihai Eminescu, Copălău, Cândeşti, Todireni şi Răuseni. 

Situaţia este în dinamică iar pentru coordonarea acţiunilor de intervenţie, o echipă mixtă condusă de preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul judeţului, Dan Constantin Slincu, s-a deplasat în teren, în locurile unde au fost solicitate forţele de intervenţie. 

"Situaţia este sub control. Se intervine cu toate forţele şi mijloacele necesare aparţinând structurilor MAI locale pentru restabilirea stării de normalitate. Nu au existat victime şi nici situaţii în care să nu se poată ajunge la solicitări", a declarat Dan Constantin Slincu.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close