Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru muncitori au fost răniți după ce au căzut de la înălțime, în Timiş | A fost solicitat elicopterul SMURD

Patru muncitori au fost răniți după ce au căzut de la înălțime, în Timiş | A fost solicitat elicopterul SMURD

ISU Timiș a fost chemat să intervină vineri în comuna Tomnatic, unde patru persoane au căzut de la înălțime.

Patru muncitori au fost răniți după ce au căzut de la înălțime, în Timiş | A fost solicitat elicopterul SMURD
de Silvia Preda    |    17 Feb 2023   •   16:23

Patru persoane au căzut, vineri după-amiază, de pe un planșeu, de la şase metri. Una dintre victime a ajuns la spital cu elicopterul SMURD.

"La locul intervenției au fost identificate patru persoane conștiente și cooperante, cu politraumatisme și fracturi prin cădere de pe un planșeu, de la o înălțime de aproximativ şase metri. O victimă, în vârstă de aproximativ 28 ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara", informează ISU Timiș.

Alte două victime au fost transportate de către ambulanțele SAJ spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, iar o victimă a fost transportată de către echipajul SMURD spre Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

Consiliul Județean Timiș își exprimă regretul pentru accident

Consiliul Județean Timiș își exprimă regretul pentru accidentul de muncă în care patru muncitori au căzut de pe acoperişul viitorului Centru de legume de la Tomnatic.

"Ne exprimăm regretul pentru accidentul de muncă de la Tomnatic și sperăm ca persoanele implicate să se recupereze cât mai repede. Lucrarea de la Tomnatic se află în derulare, nu a fost recepționată, astfel că, organizarea de șantier este în răspunderea constructorului.

Avem încredere că, în urma anchetei care se va desfășura, vor fi stabilite cu exactitate condițiile accidentului", au transmis reprezentanții Consiliului Județean Timiș.

Citeşte şi: Biciclist căzut de la o înălţime de peste 8 metri, pe Cheile Sohodolului. Era prins între dig şi peretele muntelui | Cum a fost salvat

Cei patru bărbaţi efectuau lucrări la instalația de răcire a unei hale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru "nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă", efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii acestui incident.

×
Subiecte în articol: ISU Timiș planşeu spital elicopter SMURD
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close