Antena 3 CNN Actualitate Locale Ritmuri de manele cu volumul dat la maximum la un supermarket din Constanţa. Client: "Atât se poate, asta ne reprezintă" | Reacţia internauţilor

Ritmuri de manele cu volumul dat la maximum la un supermarket din Constanţa. Client: "Atât se poate, asta ne reprezintă" | Reacţia internauţilor

Cheful de petrecere i-a cuprins şi pe angajații unui supermarket din Constanţa, acolo unde clienții sunt primiți în ritmuri de manele, cu volumul dat la maxim. Un client revoltat a filmat totul, iar gestul său a împărțit internetul în tabere pro şi contra. Iată reacția oamenilor.

Ritmuri de manele cu volumul dat la maximum la un supermarket din Constanţa. Client: "Atât se poate, asta ne reprezintă" | Reacţia internauţilor
Sursa foto: Pixabay.com/tumisu
de Claudia Popovici    |    02 Aug 2022   •   18:16

Nemulțumit de atmosfera din supermarket un client revoltat a filmat totul şi a dat asigurări că imaginile vor ajunge la conducerea unității comerciale.

Pe filmare se observă cum, la un moment dat, un angajat îi spune bărbatului că melodiile ar fi pe placul clienților.

Ajuns la casă, bărbatul continuă să-şi exprime revolta faţă de muzica din supermarket.

În replică, angajatul de la casă spune că este nevoit să suporte această atmosferă în fiecare seară şi dezaprobă total selecția melodiilor el fiind, de fapt, rocker. 

Postarea clientului revoltat a devenit în scurt timp virală şi a împărțit internetul în tabere pro şi contra. 

"Îl știe cineva pe șeful de magazin că aș dori să fac botezul acolo. Nu mai cheltui bani pe lăutari!"

"Păi că să atragă clientela, lumea crede că-i bairam și intră!'

"Vrei ceva la 3 noaptea, oamenii aia din tură nu dorm pentru tine, să "îți facă poftele". Stau și așteaptă clienți. Poate fac o caterincă. Sau asta ii învie pe ei."

La cat de prost sunt plătiți angajații, ce ar trebui sa asculte...Beethoven?"

"Doar de aici o să îmi fac cumpărăturile, super tare!"

"Lăsați mă oamenii să se distreze, poate așa se eliberează și ei de stres și muncesc mai bine, nu ascult genul dar nu-i judec. Nu era ziua totuși era dimineață, când voi stați la plajă cu berea în mâna iar aia fac efort fizic", sunt câteva din reacțiile internauţilor la postarea clientului revoltat.

×
Subiecte în articol: manele Supermarket Constanța
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close