Antena 3 CNN Actualitate Locale "O mânuţă se mişca în şanţ. Era un bebeluş cu o sticluţă de lapte lângă el". Povestea fetiţei abandonate în câmp, la Sibiu, după ce mama s-a certat cu iubitul

"O mânuţă se mişca în şanţ. Era un bebeluş cu o sticluţă de lapte lângă el". Povestea fetiţei abandonate în câmp, la Sibiu, după ce mama s-a certat cu iubitul

Întâmplare scandaloasă într-o localitate din Sibiu. Angajaţii primăriei au găsit un bebeluş abandonat într-un şanţ.

"O mânuţă se mişca în şanţ. Era un bebeluş cu o sticluţă de lapte lângă el". Povestea fetiţei abandonate în câmp, la Sibiu, după ce mama s-a certat cu iubitul
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2023   •   08:55

Mama acestuia, o tânără de 22 de ani, a fost găsită de autorităţile locale şi riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Descoperirea a fost făcută chiar la primele ore ale dimineţii, de trei angajaţi ai primăriei, care, în drum spre muncă, au zărit o mânuţă care se mişca în şanţ.

"În timp ce veneam, în locul acesta, am văzut ceva că se mişca, am zis să ne oprim să vedem ce se întâmplă. Era un bebeluş cu o sticluţă de lapte lângă el.

Era aşezat fix aici, şi sticla plină lângă el", spune Neluţu Anca, angajat al primăriei.

Au luat bebeluşul şi au plecat cu el spre primărie. Pe drum, însă, s-au întâlnit cu mama fetiţei abandonate, care iniţial a refuzat să recunoască fapta pe care a făcut-o.

"Era o doamnă care mergea, am întrebat-o dacă cumva nu e ea mama copilului, a zis că nu e.

Mi-am dat seama că nu e de pe la noi, am insistat, i-am zis că dacă nu spune adevărul e posibil să facă puşcărie şi, atunci, a zis "da, domnule, e copilul meu", a mai povestit angajatul Primăriei din Şeica Mare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Femeia locuieşte într-un sat din apropiere, iar după o ceartă cu iubitul, a decis să plece de acasă. 

A luat o ocazie, şi, odată ajunsă în alt sat, şi-a abandonat copilul pe marginea drumului.

Din fericire, fetiţa a fost găsită la timp, înainte ca frigul sau animalele sălbatice să îi pună în pericol viaţa.

Acum, bebeluşul este internat cu infecţie respiratorie şi era şi deshidratat, dar medicii spun că viaţa lui nu este în pericol.

Poliţia Sibiu a demarat o anchetă pentru abandon în familie şi rele tratamente aplicate minorului.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului Sibiu anunţă că vor solicita decăderea din drepturile părinteşti ale mamei, care spune că e de acord cu acestă decizie, pentru că oricum nu mai voia să se ocupe cu creşterea copilului.

×
Subiecte în articol: bebelus Sibiu lapte sant
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close