Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un microbuz de călători este lovit fruntal de un autoturism! Totul a fost surprins de camera de bord

Momentul în care un microbuz de călători este lovit fruntal de un autoturism! Totul a fost surprins de camera de bord

Antena 3 CNN a obținut înregistrarea impactului dintre microbuzul de călători și autoturismul de pe centura Timișoarei.

Momentul în care un microbuz de călători este lovit fruntal de un autoturism! Totul a fost surprins de camera de bord
de Laura Dinu    |    27 Apr 2023   •   08:32

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional. 

Camera video de bord, montată în microbuz, arată cum șoferul vinovat iese din coloană, trece peste linia continuă și intră pe contrasens.

"În urma evenimentului au rezultat 9 victime, dintre care, o persoană a rămas încarcerată", au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Citește și: Accident grav cu două autocare în care sunt 90 de elevi şi profesori. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

După evaluarea victimelor, 10 persoane au fost duse la spital.

"În urma evenimentului, patru victime au fost transportate de către 3 ambulanțe SAJ la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și o victimă, transportată de o altă ambulanța SAJ către Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara. Două victime au fost transportate de două ambulanțe SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. 

Alte 3 victime au fost transportate de o ambulanță SMURD și autospeciala de transport personal și victime multiple către Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara", transmit reprezentanții ISU Timiș.

×
Subiecte în articol: accident Timișoara
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close