Antena 3 CNN Actualitate Locale Familia lui Nicolae Guţă îşi vinde palatul de lux de la Petroşani. Suma exorbitantă pe care o cere

Familia lui Nicolae Guţă îşi vinde palatul de lux de la Petroşani. Suma exorbitantă pe care o cere

Manelistul Nicolae Guță și familia sa dețin un adevărat palat în apropiere de Petroșani, județul Hunedoara. Familia Guţă a decis să scoată la vânzare vila de lux, preţul pe care îl cere, însă, este colosal.

Familia lui Nicolae Guţă îşi vinde palatul de lux de la Petroşani. Suma exorbitantă pe care o cere
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mai 2023   •   11:53

Prețul pe care îl cer proprietarii unui palat din Petroșani, care aparține familiei manelistului Nicolae Guță, a stârnit mari controverse. Proprietarii cer nici mai mult, nici mai puţin de ... 950.000 de euro.

Vila este prezentată pe un site de anunţuri ca fiind o proprietate exclusivistă.

"Vă prezentăm spre vânzare o proprietate exclusivistă situată în zona Petroșaniului. Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții. 

Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale. Designul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri reprezentative ale României.

Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust", se arată în anunţul publicitar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A fost construită în 2008, pe un teren de 2.200 de metri pătrați, la marginea municipiului Petroșani, are 530 metri pătrați, un etaj, patru dormitoare și șase băi, o bucătărie, două garaje și încălzire centralizată pe gaz.

Citeşte şi: Cât costă cazarea la hotelurile și pensiunile de 4 stele din Băile Felix, pentru minivacanța de Rusalii. Ofertele pentru "Revelionul de vară"
 

"Proprietatea este pretabilă pentru sedii oficiale, hotel boutique, domeniu de vacanță, dar și pentru oricine își dorește să locuiască într-un imobil confortabil.

Zona in care este amplasat imobilul este favorabila, aflandu-se in vecinatatea complexelor comerciale si a principalelor puncte turistice montane: Părâng, Straja, Voineasa, Pasul Valcan, Transalpina", mai scrie în anunţul publicitar.

×
Subiecte în articol: Palat Nicolae Guta Petrosani Hunedoara vanzare
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close