Antena 3 CNN Actualitate Locale Oferta bizară primită de o femeie pentru o cursă Timișoara - Sibiu: Să meargă cu dricul, lângă un mort | ”Există un pasager. E tăcut”

Oferta bizară primită de o femeie pentru o cursă Timișoara - Sibiu: Să meargă cu dricul, lângă un mort | ”Există un pasager. E tăcut”

O femeie care voia să ajungă de la Timișoara în Sibiu, folosind un serviciu de carpooling, a primit o ofertă mai mult decât bizară: să meargă într-un dric, lângă un mort.

Oferta bizară primită de o femeie pentru o cursă Timișoara - Sibiu: Să meargă cu dricul, lângă un mort | ”Există un pasager. E tăcut”
de Andreea Ştefan    |    23 Noi 2022   •   17:35

Lexa a postat pe Facebook conversația pe care a avut-o cu cea care s-a oferit să transporte persoane într-un dric, iar postarea a devenit virală în doar câteva ore.

Serviciile de carpooling pot veni cu experiențe uimitoare, însă aceasta a întrecut limitele imaginației.

De la începutul conversației, Lexa a aflat că mașina cu care ar urma să meargă la Sibiu este un dric, iar compania pe care urma să o aibă în timpul călătoriei ar fi fost chiar un mort.

”Mașina este un dric. Există un pasager. Este tăcut. Trebuie să fie dus în pădure”, i-a scris șoferul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Nu cred că a fost o glumă, e pe bune. E un transport funerar între localități și tipul probabil mai face un ciubuc și mai ia pasageri în față. Eu bănuiesc că dricul este un fel de dubă – probabil decedatul e în spate, iar în față sunt locuri libere.

Sincer, dacă nu eram și cu cățeii, mergeam doar pentru ineditul situației. De câte ori ai ocazia în viață să mergi viu cu dricul? Mi-a mai scris cineva că își făcuse rezervare la întoarcere cu același șofer”, a declarat Lexa, citată de oradesibiu.ro.

×
Subiecte în articol: Sibiu dric
Parteneri
Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu
x close