Antena 3 CNN Actualitate Locale Rudele unui pacient mort la Constanța acuză personalul spitalului că i-a furat bijuteriile din aur

Rudele unui pacient mort la Constanța acuză personalul spitalului că i-a furat bijuteriile din aur

Rudele unui pacient mort la Spitalul Județean Constanța acuză că bărbatului decedat i-ar fi fost furate bijuteriile din aur lăsate la garderobă înainte de internare și înlocuite cu unele false.

Rudele unui pacient mort la Constanța acuză personalul spitalului că i-a furat bijuteriile din aur
Sursa foto: Facebook / Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța
de Andreea Ştefan    |    18 Feb 2022   •   09:25

Ginerele spune că plicul în care fuseseră depozitate bijuteriile reale era rupt, iar obiectele din interior erau complet diferite. Omul a făcut plângere la conducerea unității medicale dar și la poliție.

Bărbatului în vârstă de 69 de ani i s-a făcut rău şi a chemat ambulanța.

După ce a ieşit pozitiv la testul COVID-19, acesta a fost dus la spital unde şi-a lăsat toate bunurile la garderobă într-un plic sigilat.

Câteva zile mai târziu bărbatul a decedat iar familia a avut un şoc când nu a găsit lucrurile lăsate.

”Doamna de acolo mi-a spus că cine mă pune să trimit cu bijuterii la spital”, a spus ginerele bărbatului decedat.

Rudele bărbatului susţin că angajaţii spitalului i-au ameninţat că dacă nu acceptă bijuteriile false vor rămâne fără ele dar şi fără buletinul decedatului., așa ca aceștia au semnat pentru bunuri şi au făcut o plângere la Poliţie care a şi deschis un dosar penal.

”Polițiștii Secției 3 au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că s-a prezentat la spital pentru a ridica bunurile tatălui său decedat, iar în momentul în care a ridicat acele bunuri a constantat că inelul și verigheta ar fi fost înlocuite cu alte bijuterii”, a afirmat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

La presiunea familiei conducerea Spitalului Județean Constanța a declanşat și o anchetă internă.

Familia celui decedat nu are speranţe prea mari că cel care a făcut o astfel de faptă va fi prins, mai ales că la garderobă nu existau camere video. Nu este singurul incident de acest fel, dar astfel de situaţii ar putea fi prevenite.

×
Subiecte în articol: Constanța bijuterii
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close