Antena 3 CNN Actualitate Locale ”Sufletul meu, viața mea...” Patricia a fost găsită moartă într-un hotel din Timișoara, la doar 25 de ani

”Sufletul meu, viața mea...” Patricia a fost găsită moartă într-un hotel din Timișoara, la doar 25 de ani

Patricia Maria a fost găsită moartă, duminică, în camera unui hotel din zona centrala a Timișoarei, unde era cazată de cinci zile. Avea doar 25 de ani.

”Sufletul meu, viața mea...” Patricia a fost găsită moartă într-un hotel din Timișoara, la doar 25 de ani
Sursa foto: Facebook
de Andreea Borboros    |    25 Iul 2023   •   09:55

Tânăra trebuia să elibereze camera, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Astfel, recepționera a mers sa vadă ce s-a întâmplat.  

Odată ajunsă în încăpere, femeia a găsit-o pe Patricia fără suflare. Aceasta a sunat la 112, la fața locului ajungând imediat polițiștii, care au început cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.  

Patricia avea doar 25 de ani și studiase la o facultate de top din Europa. Ciudat este faptul că tânăra era cazată la un hotel din centrul Timișoarei, deși ea locuia chiar în oraș.  

Tânăra nu a lăsat un bilet de adio.  

Pe trupul fetei nu au fost găsite urme de violență. Însă anchetatorii au găsit în toată camera medicamente, inclusiv medicamente mărunțite în baie. 

Mama fetei a povestit că Patricia lua tratament pentru depresie, însă nu crede că tratamentul era administrat corect. 

”Copilul meu, Patricia Maria, a plecat în altă dimensiune. Sufletul meu și viața mea, ființa pentru care ma străduiam să corectez ceva în această lume. Copil bun, absolvent al unei facultăți de top din Europa, minte strălucită.  

A trăit și a asistat tăcută la toată lupta mea, la toate nedreptățile suferite. Cu ceva zile înainte de a pleca mi-a spus că oamenii au în tipar ”răul” și că le place. 

În memoria ei voi duce lupta mai departe, voi încerca să curăț această mizerie din sănătate și învățământ care ne afectează viețile de zi cu zi.  

Am fost corectă și am sesizat mereu, în timp, toate acestea. Autorităților nu le-a păsat, s-au complăcut și au mușamalizat.  

Acum, în memoria ei, fac un apel către toți oamenii buni pentru a ne coaliza în această extincție a răului sub toate formele lui”, a scris mama tinerei pe o rețea socială.  

Iar mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele sociale. 

”Nu exista durere mai mare decât să îți vezi copilul murind. Va doresc putere de a înțelege și de a trece peste această încercare. Dumnezeu e mare! 

Un copil minunat și ambițios cu multe vise și reușite. Dumnezeu să o odihnească!

Ce durere! Ce pierdere! Doamne!!! 

Cumplit! Drum lin în lumină, fată frumoasă și deșteaptă! Îmi pare foarte rău!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de apropiați. 

Tânăra va fi înmormântată astăzi. 

 

×
Subiecte în articol: Timișoara hotel
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close