Antena 3 CNN Actualitate Locale Cea mai căutată pisică din România. Recompensă de 1.000 de euro dacă o găsești: "Are o valoare sentimentală inestimabilă”

Cea mai căutată pisică din România. Recompensă de 1.000 de euro dacă o găsești: "Are o valoare sentimentală inestimabilă”

Un francez din Miroslava, județul Iași, oferă o recompensă de 1.000 de euro pentru persoana care îi găsește și îi aduce acasă iubita sa pisică. 

Cea mai căutată pisică din România. Recompensă de 1.000 de euro dacă o găsești: "Are o valoare sentimentală inestimabilă”
Sursa foto: Louis Lejzerowucz 
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2023   •   22:17

Louis Lejzerowucz oferă o recompensă uriașă pentru oricine o aduce acasă pe Davi, pisica familiei care s-a pierdut în urmă cu mai bine de jumătate de an.

Dispariția lui Davi, o pisică tigrată, a declanșat îngrijorarea în comunitate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Orice informație este binevenită. Cred că a luat-o cineva și o ține ascunsă, nu am mai văzut-o de pe data de 26 februarie.

Am căutat-o de multe ori, dar fără rezultat. Îi rugăm pe oameni să fie amabili și să o returneze pe Davi, deoarece are o valoare sentimentală inestimabilă”, a declarat Louis Lejzerowucz.

Citește și: Metoda simplă prin care un pensionar îi obligă pe șoferii vitezomani să reducă viteza. Imaginile au devenit virale

Ultima dată a fost văzută pe Aleea Voinești din Miroslava

"Ar fi fost văzută în urmă cu câteva săptămâni pe Aleea Voinești, tot în Miroslava. Eu am cumpărat-o cu 400 de euro acum 2 ani.

Important este că oferim 1,000 de euro recompensă.

Davi înseamnă mult pentru noi, pentru că era a iubitei mele și o însoțea peste tot pe ea.

Reprezenta absolut totul, între ele exista o conexiune nespus de mare.

La un moment dat, cineva mi-a spus că ar fi fost călcată de o mașină, însă nu era Davi, s-a confirmat informația.

Noi credem că încă trăiește”, a menționat Louis Lejzerowucz.

Davi cântărește aproximativ 4 kilograme, are pete maronii pe blană, asemănătoare cu leopardul, și mustăți albe, potrivit BZI.ro

×
Subiecte în articol: pisică căutată recompensa Iași
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close