Antena 3 CNN Actualitate Locale Planul Roșu de intervenție, activat în Năvodari, după un accident grav! Un autocar plin cu călători a intrat într-un pod

Planul Roșu de intervenție, activat în Năvodari, după un accident grav! Un autocar plin cu călători a intrat într-un pod

Un accident grav a avut loc în Năvodari, luni seara. Planul Roșu de Intervenție a fost activat, după ce un autocar cu aproximativ 40 de călători a intrat într-un pod.

Planul Roșu de intervenție, activat în Năvodari, după un accident grav! Un autocar plin cu călători a intrat într-un pod
de Mia Lungu    |    28 Aug 2023   •   21:31

Update 22:46 Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Update 22:08 În prezent, 6 persoane adulte sunt transportate la spital, conștiente, cu traumatisme la nivelul capului și membrelor superioare/inferioare.  Alte 6 persoane au fost evaluate medical la fața locului și refuză transportul la spital.

Update 22:05 Șeful DSU, Raed Arafat, prezent în platoul Antena 3 CNN, a anunțat că victimele accidentului au răni ușoare, de cod galben și cod verde. Acestea vor fi transportate la spitalul din Constanța pentru îngrijiri medicale.

Update 21:45 Până la acest moment, 15 persoane au fost evaluate la fața locului de către echipajele medicale alocate la caz. Acestea sunt conștiente și cooperante. Nu sunt persoane decedate.

Știrea inițială: În accidentul rutier a fost implicat un autobuz cu aproximativ 40 de cetățeni ucraineni. Autobuzul cu etaj a suferit un impact cu un pod, prin nerespectarea regimului de înălțime. 

La ora 21.05 a fost activat Planul Roșu de Intervenție din ordinul inspectorului general al IGSU.

„Din primele informații sunt 7 victime rănite, conștiente. A fost activat Planul Roșu de Intervenție”, a informat ISU Dobrogea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului, echipajele operative intervin cu 1 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de transport personal și victime multiple și 3 ambulanțe SAJ. 

Șeful DSU, Raed Arafat, a aflat despre accident, în timp ce se afla în platoul Antena 3 CNN, în direct.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close