Antena 3 CNN Actualitate Locale Protest cu candele la trecerea de pietoni unde doi copii și tatăl lor au fost loviți de TIR, în Iași

Protest cu candele la trecerea de pietoni unde doi copii și tatăl lor au fost loviți de TIR, în Iași

Mai mulți oameni au protestat astăzi cu candele la trecerea de pietoni din Lețcani, județul Iași, unde, ieri, doi copii și tatăl lor au fost loviți de TIR.

de Ioana Mircea    |    20 Apr 2023   •   14:15

Zeci de părinți de mână cu copiii lor, dar și cu candele aprinse, au protestat astăzi traversând în mod continuu trecerea de pietoni din Lețcani, județul Iași, unde ieri, Luca, băiețelul în vârstă de numai trei ani și-a pierdut viața, după ce un TIR a dat peste el, peste tatăl și fratele său în vârstă de șase ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Părinții sunt revoltați și susțin că astfel de cazuri tragice s-ar putea întâmpla oricând în localitatea Lețcani, mai ales că trecerea de pietoni nu era semnalizată.

Citește și: Doi copii și tatăl lor au fost loviți de un TIR pe trecerea de pietoni, în Iași. Unul dintre cei mici a murit

Oamenii susțin că e nevoie de mai multă implicare în ceea ce privește circulația din zonă și de asemenea, siguranța lor dar și a copiilor.

Protestul părinților nu se oprește aici, deoarece în cursul zilei de astăzi se anunță alte proteste în fața școlii unde s-a petrecut nenorocirea, dar și în fața grădiniței din Lețcani.


 

×
Subiecte în articol: Iași accident
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close