Antena 3 CNN Actualitate Locale Români percheziţionaţi la parada de la Alba Iulia de Ziua Naţională a României

Români percheziţionaţi la parada de la Alba Iulia de Ziua Naţională a României

Au fost percheziții la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Spectatorii aflați în apropierea tribunei oficiale au fost controlați de forțele de ordine.

Români percheziţionaţi la parada de la Alba Iulia de Ziua Naţională a României
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    01 Dec 2022   •   16:21

La scurt timp după ce premierul Nicolae Ciucă a ajuns la Alba Iulia, sute de români au fost percheziționați de jandarmii prezenți la fața locului.

Aceștia au verificat ghiozdanele, gențile și chiar hainele celor care s-au aflat în apropierea tribunei  de unde oficialitățile au vizionat parada militară care, astăzi, a avut loc la Alba Iulia.

Sute de mii de români prezenţi la parada de la Alba Iulia

Sunt mii de români veniți din toate colțurile țării pentru a sărbători cei 104 ani de la Marea Unire care a avut loc  la Alba Iulia.

La plecare, premierul României a fost atât aplaudat, cât și huiduit de un grup de români.

La Alba Iulia se află în continuare liderul AUR, George Simion, cel care în această dimineață a participat la marșul Marii Uniri.

Vorbim de un traseu de câțiva kilometri pe care l-a efectuat pe jos.

Atmosferă incendiară la parada de la Alba Iulia

Acum, oamenii se înghesuie la mici. Sunt cozi interminabile la mici și la vin cald și, de asemenea, foarte mulți vizitează traseul istoric al cetății din Alba Iulia.

Programul cultural-artistic este în plină desfășurare, asta pentru că va urma un foc de artificii la ora 22:00.

În cursul zilei de astăzi toți cei care au fost la Alba Iulia au putut să vadă fumigene în culorile roșu, galben și albastru. Au fost inclusiv trase artificii reci în culorile tricolorului României.

Atmosfera este una incendiară aici Alba Iulia. Oamenii parcă au uitat de grijă. Au venit pentru a se bucura de activitățile care se vor desfășura  la Alba Iulia, în orașul Marii Unirii.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close