Antena 3 CNN Actualitate Locale S-a sinucis la doar o zi după nunta fiicei sale. Ce l-a împins pe bărbat la gestul fatal

S-a sinucis la doar o zi după nunta fiicei sale. Ce l-a împins pe bărbat la gestul fatal

S-a sinucis la doar o zi după nunta fiicei sale. Ce l-a împins pe bărbat la gestul fatal
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Mai 2016   •   20:17

 

Dramă într-o familie din Slatina. Deşi trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiicei sale, un bărbat de 46 de ani i-a umbrit tinerei evenimentul fericit când a decis să se sinucidă.

La doar o zi după ce a dansat şi a petrecut la nunta ei, bărbatul a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a sinucis în podul casei. Trupul său a fost găsit de soţia sa, care a sunat după ajutor.

Potrivit anchetatorilor, slătineanul şi-a premeditat gestul necugetat, lângă el fiind găsite mai multe obiecte personale. Potrivit apropiaţilor, bărbatul suferea de depresie de doi ani.

„L-am lăsat aici aseară cu mama lui, am avut nunta, totul era bine şi frumos, iar de dimineaţă nu l-am mai găsit. Nu ştiu ce s-a întâmplat, l-am căutat peste tot, dar în pod nu ne-a trecut prin minte că se suie el şi va face aşa ceva. A mai avut tentative de suicid, nu este prima dată, a murit tatăl său şi a intrat în depresie. Am încercat să-l tratăm, dar nu a vrut. A spus că după nuntă vom avea parte de o supriză, dar nu ne-am gândit la asta”, a povestit fata sinucigaşului, potrivit Eveniment de Olt.  

 

×
Subiecte în articol: s-a sinucis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close