Antena 3 CNN Actualitate Locale Saci cu deşeuri aruncați pe câmp, în Timiş. Făptaşul a fost dat de gol de un tichet aruncat printre gunoaie

Saci cu deşeuri aruncați pe câmp, în Timiş. Făptaşul a fost dat de gol de un tichet aruncat printre gunoaie

O persoană din comuna Ghiroda, judeţul Timiş, a abandonat deşeuri pe câmp, dar a fost dată de gol de un tichet aruncat printre gunoaie.

Saci cu deşeuri aruncați pe câmp, în Timiş. Făptaşul a fost dat de gol de un tichet aruncat printre gunoaie
Sursa foto: Facebook | Primaria Ghiroda ·
de Ştefan Petrică    |    03 Apr 2023   •   11:48

O persoană a aruncat gunoaie pe un teren viran din comuna Ghiroda, dar printre lucrurile abandonate acolo se afla și un tichet pentru fier pe numele său.

Persoana a primit amendă din partea Poliţiei Locale Ghiroda.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Nu tot timpul cei care aruncă deșeuri pe spațiul public din Ghiroda sunt prinși la locul faptei. Uneori, agenții Poliției Locale sunt puși în situația de a derula investigații și de a se folosi de toate indiciile disponibile.

Cu o astfel de situație s-au confruntat poliţiştii, când au găsit această grămadă de saci aruncați în plin câmp, fără urmă de făptaș.

Citeşte şiBărbat amendat cu 30.000 de lei, după ce a aruncat gunoaie într-o pădure de lângă Slatina. A fost pus și să curețe zona

Din nefericire pentru acesta, polițiștii au găsit un tichet pentru fier pe numele său, cu ajutorul căruia a fost identificat, sancționat și pus să ridice deșeurile.

Scopul acestor postări este să descurajeze pe oricine crede că se poate debarasa de deșeuri pe spațiul public, fără consecințe.

Camerele de supraveghere și munca polițiștilor din Ghiroda dau mereu rezultate, iar pentru făptaș acest lucru înseamnă doar sancțiuni și efort suplimentarŢ, potrivit unei postări a Primăriei Ghiroda.

×
Subiecte în articol: Timis Ghiroda deşeuri menajere camp tichet
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close