Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal la Craiova. Trei tineri au provocat intenționat un accident, au bătut victima şi au fugit de la locul faptei

Scandal la Craiova. Trei tineri au provocat intenționat un accident, au bătut victima şi au fugit de la locul faptei

Trei tineri au provocat intenționat un accident pe o stradă din Craiova ,apoi au bătut victimele şi au fugit de la locul faptei. Cum au fost prinşi.

Scandal la Craiova. Trei tineri au provocat intenționat un accident, au bătut victima şi au fugit de la locul faptei
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    18 Ian 2023   •   18:23

Incidentul a avut loc pe 12 ianuarie pe o stradă din Craiova, asupra unui bărbat de 36 de ani.

„În fapt, trei tineri din municipiul Craiova sunt bănuiți că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în urma unui conflict în trafic, ar fi lovit cu autoturismul în care se aflau autoturismul persoanei vătămate, iar după impact i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri, provocându-i plăgi tăiate și/sau despicate la nivelul capului și corpului. După eveniment, cei trei au părăsit locul producerii faptei, sustrăgându-se cercetărilor”, arată, miercuri, Poliția Dolj.

Vorbim despre trei tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, toți din Craiova, care au fost identificați şi arestați preventiv, pentru 30 de zile, pentru tentativă la omor.

Unul dintre agresori a fost prins când încerca să părăsească ţara

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au identificat, în noaptea de 17 ianuarie, pe unul dintre tinerii implicați în agresiune. Este vorba de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Craiova, care a fost preluat de polițiști din Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier 1, când încerca să părăsească teritoriul României.

De asemenea, marți a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Craiova, și au fost găsiți și ceilalți doi tineri, de 25 și 28 de ani, care se sustrăgeau cercetărilor. De asemenea, a fost găsit și autoturismul folosit în seara de 12 ianuarie.

Toți cei trei tineri au fost duși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus, miercuri, arestarea preventivă a celor trei pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Spărgătorii de bancomate de la Constanţa au fost trimişi în judecată

×
Subiecte în articol: scandal Craiova accident victime
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close