Antena 3 CNN Actualitate Locale Spitalul Malaxa şi peste 40 de blocuri din Bucureşti rămân fără apă caldă o săptămână

Spitalul Malaxa şi peste 40 de blocuri din Bucureşti rămân fără apă caldă o săptămână

Furnizarea apei calde va fi sistată până vineri, 3 iunie, pentru trei puncte termice care alimentează aproximativ 43 de blocuri şi Spitalul Clinic "Nicolae Malaxa", informează Compania Municipală Termoenergetica.

Spitalul Malaxa şi peste 40 de blocuri din Bucureşti rămân fără apă caldă o săptămână
Sursa foto: Pixabay.com/pezibear
de Silvia Preda    |    26 Mai 2022   •   17:27

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță că, începând de joi, 26 mai 2022, se desfășoară lucrări de reparații și revizie a conductei primare cu diametrul de 400 mm, cu o vechime de aproape 60 de ani.

Lucrările, esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Șoselele Morarilor, Vergului și strada Bodești. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru trei puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 43 de blocuri și Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, va fi sistată până vineri, 3 iunie 2022, ora 18.00.

Furnizarea apei calde, sistată la 43 de blocuri din zona Vergului şi Spitalul Malaxa, pentru reparaţii

Compania menţionează că încă din cursul dimineții au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, apoi vor urma intervențiile pentru reparații. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit - 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert, informează Compania Municipală Termoenergetica într-un comunicat.

×
Subiecte în articol: Spital Malaxa Termoenergetica apă caldă
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close