Antena 3 CNN Actualitate Locale Cireşe "româneşti", vândute în luna august, în piaţa volantă din Timişoara | Consilier local: "Sunteți în stare sau nu să vă faceți treaba?"

Cireşe "româneşti", vândute în luna august, în piaţa volantă din Timişoara | Consilier local: "Sunteți în stare sau nu să vă faceți treaba?"

Consilierul local Ștefan Sandu, la inițiativa căruia a fost înființată piața volantă din Timişoara, dedicată exclusiv producătorilor, a reacţionat după ce în piaţă au apărut vânzători de cireșe în luna august.

Cireşe "româneşti", vândute în luna august, în piaţa volantă din Timişoara | Consilier local: "Sunteți în stare sau nu să vă faceți treaba?"
Sursa foto: piete-sa.ro
de Claudia Popovici    |    12 Aug 2023   •   21:53

Piaţa Volantă din Timişoara are ca vedetă un produs care face furori... în extra sezon. Vorbim de cireșe, care deși se coc în lunile mai și iunie iată că au apărut la vânzare și în luna august.

De remarcat este că acest produs se vinde tocmai într-o piață considerată a fi una a producătorilor.

Imaginile cu lăzile de cireşe au ajuns în atenţia consilierului local PNL Ștefan Sandu, la inițiativa căruia a fost înființată piața volantă din Timişoara dedicată exclusiv producătorilor.

"Poate îmi explică cineva de la Piețe SA de unde au apărut “producătorii” de cireșe la mijlocul lunii august… Direcțiunea? Consiliul de Administrație, se aude, “specialiștilor”? De unde cireșe in august?

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De ce mai sunt acceptați în Piață Volantă cei ce le oferă? Sunteți în stare sau nu să vă faceți treaba? Se pare ca nu sunteți! Atunci, ce mai căutați în pozițiile alea", scrie pe Facebook, consilierul local PNL Ștefan Sandu, la inițiativa căruia a fost înființată piața volantă din Timişoara dedicată exclusiv producătorilor.

 

×
Subiecte în articol: PNL Timișoara cirese
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close