Antena 3 CNN Actualitate Locale Un străbunic s-a urcat pe un ATV, fără permis de conducere şi a produs un accident rutier, în Maramureş

Un străbunic s-a urcat pe un ATV, fără permis de conducere şi a produs un accident rutier, în Maramureş

Adrenalină şi inconștiență maximă pentru un străbunic din Maramureș. Fără a deține permis de conducere vreodată, un bătrânel s-a urcat pe un ATV şi a dat ture pe drumul județean din localitatea Văleni. Ulterior, bărbatul a provocat un accident.

Un străbunic s-a urcat pe un ATV, fără permis de conducere şi a produs un accident rutier, în Maramureş
Sursa foto: Pixabay
de Vasile Dale    |    Ioana Mircea    |    13 Sep 2023   •   09:06

Un bătrânel de 81 ani din judeţul Maramureş a decis să se urce pe un ATV şi să dea ture pe drumul județean din localitatea Văleni.

Pe o porțiune de drum drept a pierdut controlul ghidonului şi s-a izbit în plin de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

"Ieri, la ora 15.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Judeţean 185, în localitatea Văleni. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 81 de ani din Văleni, a condus un ATV neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere, dinspre Călinești înspre Bârsana, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de către un bărbat de 61 de ani din Bârsana.

Citeşte şi: Accident teribil în Brașov! Două femei au fost călcate de un tren de călători, înainte de a petrece vacanța în țară

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului ATV-ului, iar din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest", potrivit Inspectoratului Poliţiei Judeţene Maramureş.

Bătrânul a fost transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În zona producerii accidentului rutier, traficul a fost blocat aproximativ o oră.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din cuplă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

×
Subiecte în articol: accident în Maramureş atv
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close