Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără de 25 de ani, găsită moartă într-o cameră de hotel, în Timişoara. O recepţioneră a sunat la 112

Tânără de 25 de ani, găsită moartă într-o cameră de hotel, în Timişoara. O recepţioneră a sunat la 112

Descoperire macabră în Timișoara, acolo unde o tânără a fost găsită moartă în camera de hotel pe care ar fi trebuit să o elibereze astăzi. O recepționeră a sunat la 112, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iul 2023   •   18:55

Principala ipoteză pe care merg anchetatorii în acest moment este ipoteza sinuciderii asta pentru că pe corpul tinerei de 25 de ani din Timișoara nu a fost descoperită urme de violență. Mai mult decât atât, în camera pe care aceasta o închiriase în urmă cu cinci zile au fost descoperite mai multe pastile care se administrează ca și antidepresive. Acesta, practic este principalul motiv pentru care anchetatorii exclud varianta unei crime.

Cert este că în continuare, la fața locului se află anchetatorii, cei care prelevează probe și încearcă să stabilească cu exactitate ce anume s-a întâmplat.

Una dintre angajatele Hotelului Central a fost cea care a făcut descoperire. Asta pentru că astăzi ar fi trebuit să intre în cameră și să-și schimbe așternuturile. Însă acela a fost momentul în care a descoperit-o pe tânăra de 25 de ani, fără suflare, în patul din cameră.

Acum, anchetatorii încearcă să stabilească cu exactitate ce anume s-a întâmplat și dacă vorbim într-adevăr de ipoteza sinuciderii. Dacă aceasta se confirmă, anchetatorii vor trebui să găsească răspuns la întrebarea ce anume a determinat-o pe tânără să ajungă să decurgă la un astfel de gest extrem.

×
Subiecte în articol: tanara moarta hotel Timișoara
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close