Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără din Târgu-Jiu, umilită și bătută cu palmele și picioarele de patru minore

Tânără din Târgu-Jiu, umilită și bătută cu palmele și picioarele de patru minore

O adolescentă a fost bătută și umilită de alte 4 tinere cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani în Târgu-Jiu, în ziua de 10 mai.

Tânără din Târgu-Jiu, umilită și bătută cu palmele și picioarele de patru minore
de Adelina Miron    |    14 Mai 2021   •   09:09

În timp ce se afla pe o bancă în apropierea unei stații de autobuz din Târgu-Jiu, tânăra a fost pălmuită și trasă de păr,  iar la un moment dat a fost chiar trântită la pământ acolo unde fetele au continuat să o lovească. 

Pe parcursul filmării, minorei agresate i se aminteșe că a fost avertizată că dacă va fi prinsă în oraș va fi bătută. 

Conform unor informații venite din rândul anchetatorilor, fetele se cunoșteau, iar conflictul dintre ele ar fi pornit pe fondul invidiei. Aceleași surse susțin că acet moment ar fi fost premeditat, agresoarele au așteptat ca victima să vină, au urmărit-o și au prins-o în timp ce se pregătea să se întoarcă la domiciliu.

Imaginile au fost postate pe o retea de socializare după ce una dintre agresoare a trimis videoclipul altei minore pentru a se lăuda. 

Agresoarele locuiesc în comuna Săulești, Jupânești și în orașul Țicleni.

Polițiștii au întocmit dosar în acest caz un penal pentru amenințare, lovire și alte violențe. 

Două minore de 17 ani au fost reținute de polițiști, iar celelalte două minore urmează să fie examinate pentru a se stabili dacă au avut sau nu discernământ în acel moment pentru a se putea lua măsura reținerii. 

Fetele se cunoșteau. Indivie, șicanau, amenințau. Momentul a fost premeditat, agresoarele au așteptat cavictima să vină, au urmărit-o și au prins-o. Una dintre agresoare a trimis videoclipul altei fete pentru a se lăuda. 

×
Subiecte în articol: batuta minora Târgu-Jiu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close