Antena 3 CNN Actualitate Locale Timișorenii vor arunca gunoiul în coşuri de lux de 800 de euro bucata

Timișorenii vor arunca gunoiul în coşuri de lux de 800 de euro bucata

Timișorenii își vor arunca gunoiul în coșuri de lux. 800 de euro costă unul, iar municipalitatea intenționează să cumpere nu mai puțin de 240 de bucăţi.

Timișorenii vor arunca gunoiul în coşuri de lux de 800 de euro bucata
Sursa foto: observatornews.ro
de Claudia Popovici    |    23 Noi 2022   •   21:55

Planurile pentru menținerea curățeniei în Timișoara continuă cu o nouă achiziție de coșuri de gunoi stradale. Primaria vrea să cumpere încă 240 de recipiente pe care sa le instaleze în oraș, cu aproape 800 de euro bucata, cu tot cu montaj.

Municipalitatea a pregătit pentru această achiziție 200.000 de euro.

„Coșul de gunoi va fi de culoare neagră, având exteriorul confecționat din polietilenă turnată de densitate medie stabilizantă UV şi va avea patru zone de afișaj, iar recipientul interior va fi prelucrat din tabla zincată.

Coșurile de gunoi vor fi dotate cu scrumieră în partea superioară şi vor fi stabilizate pe sol cu ajutorul unui recipient cu balast", se arată în documentația din Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Potrivit unui oficial de la primărie, ideea a pornit de la faptul că anul viitor Timişoara va fi capitală culturală europeană şi trebuie rezolvată problema cu infrastructura de deșeuri locală, notează observatornews.ro

Cele 240 de coșuri de gunoi vor fi amplasate atât în zona centrală cât şi în cartierele oraşului. 

×
Subiecte în articol: Timișoara coş de gunoi
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close