Antena 3 CNN Actualitate Locale Un TIR s-a "topit" într-un incendiu puternic, pe autostrada A1, între Timişoara şi Deva

Un TIR s-a "topit" într-un incendiu puternic, pe autostrada A1, între Timişoara şi Deva

Un TIR s-a "topit" într-un incendiu puternic izbucnit, noaptea trecută, pe autostrada A1, între Timişoara şi Deva, în zona localităţii Traian Vuia din Timiş.

Un TIR s-a "topit" într-un incendiu puternic, pe autostrada A1, între Timişoara şi Deva
Sursa foto: Facebook | DRDP Timişoara
de Georgiana Adam    |    21 Iul 2023   •   08:16

TIR-ul a luat foc, iar şoferul a oprit pe banda de urgenţă de pe autostrada A1, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul pompierilor, însă nu a putut să intervină pentru a stinge flăcările.

Până la sosirea pompierilor, camionul şi remorca au ars complet, iar focul a fost atât de puternic încât remorca şi marfa s-au topit efectiv şi s-au scurs pe banda de urgenţă, dar şi pe prima bandă de pe autostradă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

DRDP Timişoara a anunţat, în această dimineaţă, că circulaţia pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara - Deva, se va desfăşura doar pe banda 2 până în jurul orei 16.00.

"Până în jurul orei 16, pe autostrada A1 la km 443+500 Traian Vuia (TM), sensul de mers Timişoara - Deva, circulația rutieră se desfășoară pe banda 2. Banda de urgență și 1/2 din banda 1 sunt închise în urma unui incendiu, incident care a avut loc în cursul nopții", se arată într-o postare pe pagina de Facebook DRDP Timişoara.

Până în jurul orei 16, pe autostrada #A1 la km 443+500 Traian Vuia (TM), sensul de mers Timişoara - Deva, circulația...

Publicată de DRDP Timişoara pe Joi, 20 iulie 2023

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close