Antena 3 CNN Actualitate Locale Dublă tragedie în Timişoara. O mamă și fiul ei imobilizat la pat au fost găsiți morți în casă. O vecina a sunat la 112!

Dublă tragedie în Timişoara. O mamă și fiul ei imobilizat la pat au fost găsiți morți în casă. O vecina a sunat la 112!

Descoperire macabră într-un apartament din Timişoara, acolo unde o mama şi fiul ei au fost găsiți fără viaţă. O vecină a sunat la 112.

Dublă tragedie în Timişoara. O mamă și fiul ei imobilizat la pat au fost găsiți morți în casă. O vecina a sunat la 112!
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Ian 2024   •   19:25

Dublă tragedie într-o familie din Timişoara, acolo unde o mamă de 49 de ani a fost găsită fără suflare alături de fiul ei bolnav şi imobilizat la pat, mort cel puţin de şase zile. 

Alarma a fost dată de o vecină care a observat că femeia nu a mai ieșit din casa de aproape o săptămână. Pompierii sosiți la fata locului, au spart ușa pentru a intra in apartament, şi au avut parte de un şoc.

În bucătărie era femeia de 49 de ani, care îşi pusese capăt zilelor, iar în camera alăturata zăcea, pe pat, trupul neînsuflețit al copilului ei de 25 de ani. Tânărul era bolnav, fiind imobilizat la pat şi era decedat de cel puţin şase zile.

Potrivit cunoscuților, femeia ar fi suferit de depresie, iar în octombrie 2023 şi-ar fi pierdut şi părinţii. Acum moartea fiului ei bolnav ar fi împins-o să-şi pună capăt zilelor. 

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a identificat urme de violență pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, transmite IPJ Timiș.

Trupurile au fost transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close