Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un tramvai a deraiat și a ajuns pe trotuar, în Timișoara. Liniile doar ce au fost reabilitate

Momentul în care un tramvai a deraiat și a ajuns pe trotuar, în Timișoara. Liniile doar ce au fost reabilitate

Un tramvai a deraiat și a ajuns pe trotuar, în zona Gării de Nord din Timișoara, la doar câteva zile după ce au fost finalizate lucrările de reabilitare a liniilor de rulare.

Momentul în care un tramvai a deraiat și a ajuns pe trotuar, în Timișoara. Liniile doar ce au fost reabilitate
Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
de Andreea Ştefan    |    08 Mai 2022   •   22:13

Un tramvai care circula chiar prin fața Gării de Nord din Timișoara a deraiat, duminică dimineață.

Tramvaiul a sărit de pe șine, chiar în curbă, și a înaintat câțiva metri pe șosea, până când a ajuns pe trotuar. Acesta a blocat și circulația rutieră din zonă.

Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Societatea de Transport Public Timișoara spune că de vină este chiar vatmanul, care ar fi intrat în curbă cu o viteză prea mare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”În urma primelor cercetări efectuate cu ajutorul sistemului prin care putem vedea viteza cu care s-a deplasat tramvaiul, am constatat că, la intrarea în curbă, circula cu o viteză de 43 de km la ora. Vatmanului i s-au pus la dispoziție 2 alternative, demisia sau să fie dat afară și a ales să își dea demisia”, a declarat Petricu Ruset, directorul Societății de Transport Public Timișoara, pentru opiniatimisoarei.ro.

”Societatea de Transport Public Timișoara asigură utilizatorii serviciului public că lucrările efectuate pe tronsonul de la Gara de Nord au fost realizate cu respectarea tuturor normelor în vigoare și a parametrilor tehnici specifici lucrărilor de infrastructură a liniei”, au mai transmis reprezentanții STPT.

×
Subiecte în articol: Timișoara tramvai deraiat
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close