Antena 3 CNN Actualitate Locale Au crezut că este țuică, așa că au hotărât să se cinstească. Dar au ajuns în scurt timp la spital

Au crezut că este țuică, așa că au hotărât să se cinstească. Dar au ajuns în scurt timp la spital

Doi bărbați din Suceava au ajuns la spital după ce au băut formol. Oamenii munceau cu ziua la un vecin și au găsit acolo o sticlă în care au crezut că este țuică.

Au crezut că este țuică, așa că au hotărât să se cinstească. Dar au ajuns în scurt timp la spital
de Paul Ciurari    |    07 Iun 2021   •   07:42

Doi zilieri din județul Botoșani, de 64, respectiv 37 de ani, au fost angajați de către un bărbat din comuna suceveană Hănțești pentru treburi în gospodărie. 

Când s-a terminat ziua de lucru, în timp ce proprietarul gospodăriei era plecat după animale, cei doi au găsit o sticlă de plastic în care au crezut că este țuică, așa că s-au gândit să se cinstească și au băut fiecare circa 30 de ml. 

Când s-a întors acasă, proprietarul a observat că celor doi li s-a făcut rău și i-a întrebat dacă au consumat ceva. Moment în care cei doi au indicat recipientul din plastic. 

Bărbatul a sunat imediat la 112 și a anunțat că cei doi au băut formol. La fața locului a sosit o ambulanță care le-a acordat primele îngrijiri medicale, după care i-a transportat la Spitalul Județean Suceava

Poliția a început o anchetă în acest caz, deschizând un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ținând cont că bărbatul deținea în gospodăria lui formolul pentru uz veterinar. 

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close