Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de 17 ani s-a aruncat de la etajul cinci al parcării mall-ului din Timișoara

Un băiat de 17 ani s-a aruncat de la etajul cinci al parcării mall-ului din Timișoara

Momente dramatice la mall cel mai mare mall din Timisoara. Un tânăr a sărit de la etajul 5 al parcării exterioare.A fost dus la spital în stare de inconștiență.

Un băiat de 17 ani s-a aruncat de la etajul cinci al parcării mall-ului din Timișoara
Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
de Claudia Popovici    |    Andreea Borboros    |    27 Dec 2022   •   20:17

Băiatul in varsta de circa 17 ani s-a prăbușit pe caldarâm lângă rampa de urcare în parcarea subterană a mall-unui. Tânărul a fost observat de clienţi când a ieşit agitat din mall. Câteva minute mai târziu, s-a aruncat în gol.

Trecătorii au dat alarma, iar la locul incidentului au intervenit rapid un echipaj SMURD, Ambulanţa, pompieri şi poliţie. Medicii l-au preluat pe băiat în stare gravă şi l-au transportat de urgenţă la Spitalul Municipal, în stare de inconştienţă.

„La data de 27.12.2022, în jurul orei 18:40, polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr, s-ar fi aruncat de la etajul 5 al parcării unei societăți comerciale, parcare ce are ieșirea pe strada Sever Bocu.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Timișoara, care se află la spital în stare de inconștientă„, transmit şi reprezentanții IPJ Timiș 

 

 

×
Subiecte în articol: mall Timișoara
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close