Antena 3 Actualitate Loteria Vizelor pentru SUA. Vezi care sunt procedurile de aplicare

Loteria Vizelor pentru SUA. Vezi care sunt procedurile de aplicare

30 Sep 2009   •   12:12
Loteria Vizelor pentru SUA. Vezi care sunt procedurile de aplicare
Sursa foto: SUA

Visul american s-ar putea transforma în realitate pentru cei mai norocoşi din români. Începând cu vineri, 2 octombrie şi până pe 30 noiembrie, românii cu diplomă de bacalaureat sau cu doi ani de experienţă într-o profesie cu nivel de pregătire ridicat pot aplica pentru obţinerea unei vize de reşedinţă permanentă în SUA.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA în România, doritorii trebuie să completeze un formular electronic la adresa de internet www.dvlottery.state.gov.

Solicitanţii de astfel vize vor fi selecţionaţi printr-o tragere la sorţi, realizată de un computer. Vizele sunt distribuite pe şase regiuni geografice. În zonele în care rata se imigrare este mai mică se acordă un număr mai mare de vize.

Persoanele selecţionate vor fi înştiinţate prin poştă în perioada mai ? iulie 2010. Pentru mai multe informaţii legate de loteria vizelor, accesaţi site-ul Departamentului de Stat.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close