Antena 3 CNN Actualitate Lucian Avramescu: Chemarea la luptă a poporului, împotriva statului, înseamnă RĂZBOI CIVIL

Lucian Avramescu: Chemarea la luptă a poporului, împotriva statului, înseamnă RĂZBOI CIVIL

Lucian Avramescu: Chemarea la luptă a poporului, împotriva statului, înseamnă RĂZBOI CIVIL
Sursa foto: Foto captura Antena 3
15 Feb 2014   •   17:33

Chemarea la luptă a poporului, împotriva statului, înseamnă război civil, a afirmat jurnalistul Lucian Avramescu, în "Ediţia de weekend", de la Antena 3, comentând astfel declaraţia preşedintelui Traian Băsescu cu privire la intenţia de a le cere românilor să iasă în stradă, pentru a se opune accizei la carburanţi.

"Acum se întâmplă ceva mult mai grav. Această chemare la luptă a unui şef de stat, în stradă, împotriva statului, înseamnă război civil. (...) M-am gândit dacă nu cumva Traian Băsescu vrea să se despartă de scaunul de la Cotroceni cu vărsare de sânge", a afirmat Lucian Avramescu la Antena 3.

"Ca preşedinte al Republicii, nu chemi lumea în stradă", a mai spus jurnalistul, care a amintit că şi Nicolae Ceauşescu a chemat oamenii în stradă, în momentul în care simţea că pierde controlul, iar iniţiativa s-a întors împotriva sa.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că nu este necesară creşterea accizei la benzină ş motorină, menţionând că, dacă va fi cazul, va face ce nu a făcut până acum, adică îi va chema pe români să se apere în stradă.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close