Antena 3 CNN Actualitate Mai multe maşini, blocate de viitură la Braşov. Drumul dintre Zărneşti şi Plaiul Foii a fost deblocat

Mai multe maşini, blocate de viitură la Braşov. Drumul dintre Zărneşti şi Plaiul Foii a fost deblocat

Mai multe maşini, blocate de viitură la Braşov. Drumul dintre Zărneşti şi Plaiul Foii a fost deblocat
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    23 Iun 2012   •   16:45
Update 19.19 - Drumul dintre localitatea braşoveană Zărneşti şi Plaiul Foii, din Masivul Piatra Craiului, a fost deblocat, sâmbătă seară, iar turiştii blocaţi cu maşinile în zonă au putut pleca, a declarat prefectul judeţului Braşov, Mihai Mohaci, potrivit Mediafax.

Judeţul Braşov a fost printre cele aflate sub avertizare de vijelii şi ploi torenţiale.
________________________________________________________

Mai multe maşini sunt blocate de viitură, sâmbătă după-amiază, la Zărneşti.

"Este vorba de un drum comunal, acolo sunt probleme. Dar în acest moment se lucrează, se va degaja partea carosabilă. Probabil într-o jumătate de oră - o oră, se va rezolva situaţia, deja în acest moment nu mai plouă", a declarat Dorel Bărlădeanu, primarul din Zărneşti, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Majoritatea regiunilor ţării se află, în intervalul sâmbătă, ora 11.00 - duminică, ora 22.00, sub cod galben de averse cu caracter torenţial, însoţite de grindină şi intensificări de vânt ce vor lua şi aspect de vijelie, potrivit unei atenţionări emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, cantităţile de apă vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat şi, izolat, 50 de litri pe metru pătrat.







×
Subiecte în articol: viitura masini blocaj Zarnesti Brașov
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close