Antena 3 CNN Actualitate Mama care a denunţat-o pe învăţătoarea şpăgară, audiată: "Nu au fost niciodată suficiente cadourile pe care le-am cumpărat"

Mama care a denunţat-o pe învăţătoarea şpăgară, audiată: "Nu au fost niciodată suficiente cadourile pe care le-am cumpărat"

Mama care a denunţat-o pe învăţătoarea şpăgară, audiată: "Nu au fost niciodată suficiente cadourile pe care le-am cumpărat"
09 Ian 2014   •   16:48

Părintele care a denunţat-o pe învăţătoarea şpăgară de la Şcoala nr. 10 din Bucureşti este audiată la această oră la Secţia 6 Poliţie, după ce a depus o plângere împotriva acesteia.

"Am venit pentru că am fost solicitată să dau declaraţii şi să confirm ceea ce am scris în plângere. Am scris acolo despre limbajul agresiv, despre comportamentul ei, despre faptul că nu au fost niciodată suficiente cadourile pe care le-am cumpărat, noi, ca părinţi", le-a spus părintele jurnaliştilor.

Întrebată care este suma cea mai mare pe care a plătit-o la şcoală, pentru cadouri, femeia a răspuns 200 de lei.

Poliţiştii Secţiei 6 din Capitală care cercetează cazul învăţătoarei acuzate că cerea bani de cadouri de la părinţi vor lua în calcul, la instrumentarea dosarului, inclusiv rezultatele anchetei interne derulate la Şcoala nr. 10, au declarat surse din Poliţie.

Învăţătoarea şpăgară de la Şcoala nr. 10 din Capitală, Dana Blându, va fi cercetată penal, după ce plângerea în cazul său a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2. 

Femeia este acuzată că a cerut şpagă pentru cadourile de Crăciun. Şi părinţii elevilor sunt audiaţi astăzi la unitatea de învăţământ. 

Noi detalii INCREDIBILE în cazul învăţătoarei şpăgare

×
Subiecte în articol: invatatoare spaga
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close