Antena 3 CNN Actualitate Mama copiilor arși de vii în incendiul din Timișoara, îngenuncheată de durere: S-au stins din viața mea...

Mama copiilor arși de vii în incendiul din Timișoara, îngenuncheată de durere: S-au stins din viața mea...

Moartea celor 4 copii din Timișoara în urma incendiului violent care a cuprins casa în care locuiau a întristat pe toată lumea. Mama micuților este îngenuncheată de durere și, printre lacrimi, a transmis un mesaj cutremurător.

Mama copiilor arși de vii în incendiul din Timișoara, îngenuncheată de durere: S-au stins din viața mea...
Sursa foto: Foto: Tion
16 Ian 2020   •   11:03

Incendiul violent dintr-o clădire Timișoara ce a avut loc ieri a dus la moartea a patru copii, iar acum, mama acestora nu-și poate reveni din șoc. Micuții fuseseră lăsați în grija fratelui vitreg, un minor de numai 14 ani, scrie cancan.ro

Potrivit informațiilor oferite de presă, se pare că acesta plecase pentru numai câteva momente să încălzească lapte pentru frații mai mici, iar când s-a întors, a văzut camera arzând. În zadar a încercat să intre pentru a-i salva, iar în cele din urmă, a început să strige după ajutor. Pompierii ajunși la fața locului au reușit să stingă incendiul, însă micuții nu au mai putut să fie salvați.

Imediat după tragedie, mama copiilor care au ars de vii în propria locuință a postat un mesaj cutremurător pe contul său de Facebook. „Patru suflete s-au stins din viaţa mea” şi „Doliu în familia mea”, a scris Ana Maria pe reţeaua de socializare.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close