Antena 3 CNN Actualitate Mama gemenilor morţi la Ploieşti, după ce au căzut de la etaj, riscă să rămână şi fără al treilea copil

Mama gemenilor morţi la Ploieşti, după ce au căzut de la etaj, riscă să rămână şi fără al treilea copil

Mama gemenilor din Ploieşti, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului, ar putea rămâne şi fără celălalt copil.

Mama gemenilor morţi la Ploieşti, după ce au căzut de la etaj, riscă să rămână şi fără al treilea copil
Sursa foto: Colaj Facebook/Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2021   •   15:02

Protecţia copilului Prahova a cerut în instanţă decăderea din drepturile părinteşti a femeii, în cazul copilului de cinci ani.

Solicitarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova a fost trimisă la Judecătoria Ploieşti, se arată într-un comunicat al instituţiei, remis, miercuri, presei.

În prezent, cel de-al treilea copil al femeii, un băieţel în vârstă de aproximativ cinci ani, se află în grija tatălui, în familia lărgită a părintelui său.

Mama gemenilor morţi la Ploieşti, după ce au căzut de la etaj, acuzată oficial de ucidere din culpă

Mama gemenilor din Ploieşti, care au murit după ce au căzut de la etajul zece al blocului, în timp ce femeia făcea un LIVE pe Facebook, este acuzată oficial de ucidere din culpă. 

Femeia este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti în stare de libertate, informează un comunicat al Parchetului Public de pe lângă Judecătoria Ploieşti.     

Recent, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a pus-o sub acuzare pe Andreea, mama gemenilor morţi.

Pe cine dă vina mama gemenilor pentru tragedie: ”Poliția m-a găsit nevinovată”

Într-o declaraţie pentru Observator, femeia a recunoscut că a închis copiii singuri în cameră, pentru a putea sta pe reţeaua de socializare, însă nu se consideră vinovată de tragedie, ci dă vina pe prietena ei, care se afla în casă în acel moment.

Femeia dă vina pe prietena ei, care se afla în casă în acel moment și spune că ea ar fi vinovată de moartea copiilor.

”Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat", a spus mama gemenilor.

Medic, despre mama gemenilor căzuți de la etajul 10: "Mi s-a părut foarte teatrală, mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat"

Mama gemenilor de doi ani care au murit după ce au căzut de la etaj, în timp ce femeia făcea LIVE pe Facebook, pare că nu i-a impresionat deloc pe medici.

"Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. 

Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă", a declarat Violeta Tănase, de la Spitalul de Urgenţă Ploieşti.

Fratele femeii din Ploiești ai cărei gemeni au căzut de la etaj: "Făcea prostituţie, se plimba cu mașini scumpe și copiii mureau de foame"

"Era o femeie bună. Când au apărut cei doi copii, s-a schimbat tot. Prostituţie, umbla cu tot felul de băieţi.

A fost plecată în Italia, se plimba numai cu maşini scumpe şi copiii mureau de foame în casă. Noroc că avea mama bani”,  spus Marius Andrei Bilică, fratele femeii. 

Andreea, mama gemenilor, mai avea un copil de 5 ani și se pare că a practicat prostituția în Italia. 

Ea e Andreea, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, în timp ce ea făcea LIVE pe Facebook

Au apărut primele imagini cu mama gemenilor de doi ani care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti. 

Chiar în timpul tragediei care s-a produs miercuri seara, femeia făcea LIVE pe Facebook.

Mama gemenilor căzuţi de la etaj la Ploieşti făcea LIVE pe Facebook, în timpul tragediei

Mama copiilor ar fi fost live pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia.

În imaginile respective, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte. 

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48. Dacă calculăm orele ce apar pe Live-ul încheiat după ce anumite persoane bat puternic în uşă, cam aceasta ar fi ora.

Miercuri seara, după tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Acum, femeia este internată la Psihiatrie, în stare de şoc.

Tragedie la Ploieşti, doi copii de doi ani au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc

Doi gemeni, băiat și fată, de doi ani, au murit miercuri seară, după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc de pe Bulevardul Republicii.

Din primele date aceștia se aflau în dormitor, în timp ce mama era într-o altă cameră. Impactul cu asfaltul a fost mortal pentru cei doi, în ciuda manevrelor de resuscitare începute de către medici.

Părinții celor doi sunt acum în stare de şoc.

Martorii au sunat la Ambulanţă

Apelul a fost dat la 112 de către martori, care au privit înmărmuriți la scenele socanate petrecute pe Bulevardul Republicii din Ploiești.

Potrivit martorilor, când femeia a mers în camera copiilor a văzut că nu mai erau acolo. Se pare că în locuință mai era un frate mai mare al copiilor, care suferă de dizabilități și o fată. 

Se pare că gemenii s-au urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar.

Potrivit unor surse Antena 3, prima oară a căzut fetița, apoi băiețelul. Micuții s-ar fi urcat pe o masă amplasată în dreptul geamului, s-au aplecat și au căzut de la înălțime.

O femeie de la un magazin de lângă bloc spune ca a văzut toată ziua obiecte aruncându-se pe geam, semn că gemenii au avut diverse activități în locul de unde au căzut.

×
Subiecte în articol: Ploiești gemeni
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close