Antena 3 CNN Actualitate Managerul SPITALULUI MORŢII din Ploieşti: Garnitura unei chiuvete, singura neregulă găsită de comisia Ministerului Sănătăţii

Managerul SPITALULUI MORŢII din Ploieşti: Garnitura unei chiuvete, singura neregulă găsită de comisia Ministerului Sănătăţii

Managerul SPITALULUI MORŢII din Ploieşti: Garnitura unei chiuvete, singura neregulă găsită de comisia Ministerului Sănătăţii
27 Noi 2013   •   19:32

Singura problemă a Spitalului Judeţean din Prahova este... o garnitură stricată a unei chiuvete. Asta spune managerul unităţii că ar fi găsit comisia de control trimisă de Ministerul Sănătăţii.

Scandalul din jurul acestui spital a izbucnit după ce un chirurg de acolo a dat publicităţii faptul că medicii sunt obligaţi să folosească instrumentar şi aparate vechi, punând viaţa pacienţilor în pericol.

Managerul Spitalului Judeţean Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, susţine în continuare că lucrurile stau destul de bine în unitatea pe care o păstoreşte de aproape zece ani, şi încearcă să minimalizeze concluziile controalelor din spital, spunând jurnaliştilor că probleme igienico-sanitare au fost găsite doar la câteva grupuri sanitare.

Mărturii şocante ale foştilor pacienţi ai spitalului:

Nu de aceeaşi părere este Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii, care ştie de mai multe probleme în spitalul din Ploieşti. Acesta aşteaptă însă raportul Corpului de Control.

Chirurgul Dan Oprea, cel care a vorbit despre neregulile de la Spitalul Judeţean Ploieşti promite să facă şi alte dezvăluiri.

Între timp, Colegiul Medicilor Prahova a demarat o anchetă la spialul din Ploieşti, după ce un bărbat a acuzat o doctoriţă de malpraxis. Omul spune că tatăl său a decedat din cauza relelor tratamente la care a fost supus.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close