Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, despre Alexandru Rafila: "Mă bucur că este determinat şi nu se abate de la actul medical"

Marcel Ciolacu, despre Alexandru Rafila: "Mă bucur că este determinat şi nu se abate de la actul medical"

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu l-a laudat vineri pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila pentru cum a gestionat criza sanitară pe parcursul pandemiei de coronavirus.

Marcel Ciolacu, despre Alexandru Rafila: "Mă bucur că este determinat şi nu se abate de la actul medical"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2022   •   14:05

"Am venit la ministerul Sănătăţii cu un profesionist, cu o persoană recunoscută atât pe plan naţional cât şi internaţional, cu domnul profesor Alexandru Rafila şi se vede că începe să se impună programul domniei sale într-o perioadă de criză pandemică, şi într-o perioadă scurtă.

Eu mă bucur că domnul profesor este atât de determinat şi nu se abate clar, în primul rând, de la actul medical. Până acum, din cele 230 de centre, 173 sunt deja deschise. 

Credem că dreptul românilor de a avea acces la sănătate, indiferent de veniturile pe care le are.

âEu sunt un om de stânga şi recunosc acest lucru şi nu îmi este ruşine. Mă bucur că la aceste centre au acces atât cei bogaţi, cât şi cei care nu au venituri aşa de consistente. Centrul de la Vălenii de munte, e centrul orăşenesc, mediu, ceea ce înseamnă că coborâm din zona urbană aglomerată către zona rurală şi orăşenească mediu. Domnule profesor, felicitări şi mult succes în continuare. Indiferent de cât veţi fi de atacat, să menţineţi acelaşi ritm. Şi, faptul că, în comparaţie cu mine, aţi depus un jurământ clar în faţa oamenilor, să aveţi grijă de sănătatea lor", a declarat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Alexandru Rafila
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close