Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, după incendiul de la spitalul Robănescu: "Toți copiii și personalul medical sunt acum în siguranță"

Marcel Ciolacu, după incendiul de la spitalul Robănescu: "Toți copiii și personalul medical sunt acum în siguranță"

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, marţi seară, un mesaj după incendiul de la spitalul de copii din București. Ciolacu le-a mulțumit celor care au intervenit pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă.

Marcel Ciolacu, după incendiul de la spitalul Robănescu: "Toți copiii și personalul medical sunt acum în siguranță"
Sursa foto: Hepta | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Iul 2023   •   23:52

"Mulțumesc personalului medical și unităților de intervenție pentru promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă în această seară în cazul exploziei urmate de incendiu, de la Centrul Clinic de Recuperare "Dr. Nicolae Robănescu”.

Cel mai important este că toți copiii și personalul medical sunt acum în siguranță, fiind transferați la Spitalul Clinic de Urgență "Marie S. Curie"", este mesajul transmis de Marcel Ciolacu, marţi seară, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Explozie urmată de incendiu la un centru de recuperare pentru copii, în București. Peste 100 de micuți au fost evacuați

Pompierii au localizat incendiul izbucnit în curtea Spitalului de copii Robănescu. Ei au reușit să oprească incendiul care risca să se extindă la clădirea spitalului.

Potrivit Ministerului Sănătății, marți seara a avut loc o pană de curent în zona din jurul Spitalului de recuperare pentru copii Robănescu, motiv pentru care unitatea a fost alimentată de generator mai mult de o oră. În momentul revenirii energiei electrice în rețea, transformatorul a explodat, provocând incendierea a două mașini din apropiere.

Personalul a luat imediat măsuri pentru oprirea instalațiilor de gaze din incinta spitalului și a procedat la evacuarea în siguranţă a copiilor internați şi a aparținătorilor acestora, a mai explicat ministerul.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu incendiu spital Robănescu
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close